Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров и председателят на

...
Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров и председателят на
Коментари Харесай

Областната администрация на Софийска област и сдружение „Дива земя“ подписаха Споразумение за сътрудничество и партньорство

Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров и ръководителят на Сдружение с нестопанска цел „ Дива земя “ Ваня Ламбева подписаха Споразумение за съдействие и партньорство.

Документът ангажира двете страни да работят взаимно за: основаване на по-добра обществена, витална и околна среда, при осъществяване на дейностите по промоция на здраве и профилактика на заболяванията, да подкрепят развиването на надарени деца, да подкрепят възрастни хора, деца и хора в неравностойно състояние, с увреждания и в риск, да построяват, опазват и поддържат монументи на културата и други обекти, да спомагат за запазване, подсилване и реализиране на по-добро ниво на здравното и културното ниво на популацията, посредством спортни занимания, туризъм, културни занимания, научноизследователска активност и метод, разпространяване на познания, осъществяване на учебни просветителни стратегии, насърчаване на личностните умения и подкрепяне развиването на личността.

Полагайки подписа си под Споразумението, Областният шеф акцентира, че задачата на „ Дива земя “ кореспондира със обществените цели на Областната администрация и се надява на ползотворно съдействие.

Сдружение „ Дива земя “ има свои клонове в общините Годеч, Божурище, Своге, Челопеч и Варна, като задачата е разрастването да продължи и да обхване цялата Софийска област. От основаването си има проведени над 100 начинания.

Събитието се организира в Областната администрация на Софийска област и на него участваха още Главният секретар на администрацията Мая Цанова и Владимир Иванов – маркетинг шеф на „ Дива земя “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР