Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров е имал работна

...
Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров е имал работна
Коментари Харесай

Областният управител от Софийска област се срещна с посланика на Русия

Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров е имал работна среща с посланика на Руската Федерация в България Анатолий Макаров, оповестиха от пресцентъра на Софийска област.

Илиан Тодоров е изказал своите отлични усещания от пребиваването си в побратимената на Софийска област - Ленинградска област, както и желанията и договореностите за бъдещи взаимоотношения. Той е благодарил на Анатолий Макаров за интензивността и съдействието при образуване на визитата му в Санкт Петербург.

Анатолий Макаров е изразил своята поддръжка към регионалния шеф на Софийска област за ангажираността му при осъществяване на националната политика за запазване на войнишките монументи, огромна част от които са на починали съветски бойци и военачалници.

Обсъдени са били и въпроси, засягащи изразеното предпочитание на общини от региона да бъдат основани контакти с общини от Руската Федерация, за което съветският дипломат се е заел персонално.

Посланик Макаров е изказал убеденост, че със своите поредни и съответни дейности Областният шеф ще продължи основаните положителни взаимоотношения на двете страни на Регионално равнище.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР