Областният управител на Софийска област и дългогодишен депутат от групата

...
Областният управител на Софийска област и дългогодишен депутат от групата
Коментари Харесай

Областният управител на Софийска област напуска „Атака“ след скандал

Областният шеф на Софийска област и дълготраен народен представител от групата на „ Атака “ Илиан Тодоров разгласи, че напуща политическата мощ. От медийни изявления излиза наяве, че това е станало след скандал с деятели на националистическата групировка и той може да се откаже и от поста си.



„ Официално към този момент не съм част от Политическа партия " Атака ". Истината е, че аз в никакъв случай не съм бил член на партията. Последните 10 години от живота ми минаха в работа за " Атака ", работа, на която посветих цялото си време “, написа Тодоров в позиция, изпратена до Българска телеграфна агенция. И прецизира: „ Относно оставката ми като регионален шеф, която както знаем, всеки носи джоба, убеждавам ви, ще бъде плод на премислено решение “.

Според онлайн изданието на „ 24 часа “ до раздора се стигнало след среща с присъединяване на Тодоров, водача Волен Сидеров и негови доближени. След като ръководителят на „ Атака “ си тръгнал се стигнало до скандал и опити за юмручна разпра.

За момента от „ Атака “ не са коментирали публично случилото се.
Кой е новият шеф на Софийска област Илиан Тодоров? Илиан Тодоров е някогашен народен представител от „ Атака “, взе участие в нахлуването в НАТФИЗ през 2015 година
Тодоров беше един от хората, които бяха до Волен Сидеров в ред сюжети с присъединяване до националиста – в това число конфликтите в НАТФИЗ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР