Областният управител на София Митко Михайлов обяви, че ръководството на

...
Областният управител на София Митко Михайлов обяви, че ръководството на
Коментари Харесай

Областният управител на София: БСП не е заплашена от изгонване от „Позитано“ 20

Областният шеф на София Митко Михайлов разгласи, че управлението на Българска социалистическа партия не е застрашено от изпъждане от централата на „ Позитано “ 20. Той изясни, че предстоят диалози, в които да се изяснят събитията с наема на емблематичната постройка, заяви БНР.

„ Тиражираната в медиите конспирация, съгласно която служебното държавно управление гони Българска социалистическа партия от „ Позитано “ 20 е некадърен сюжет, част от предизборната акция на ГЕРБ. Проблемът е основан и наследен от предходното управление на регионалната администрация, назначена от ГЕРБ “, сподели Митко Михайлов в отговор на известията, че социалистите би трябвало да изоставен постройката поради неплатени отговорности.

„ Призовавам политическите водачи да не стават подгласници в този сюжет. Нищо не грози активността на Българска социалистическа партия и централата на „ Позитано “. За да изясним обстановката и да намерим решение на проблема, съм поканил и чакам среща с управлението на Българска социалистическа партия още през днешния ден. В сходна обстановка са и други политически партии “, сподели регионалният шеф на София.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР