Областният управител на София Илиян Тодоров обяви, че напуска Атака.

...
Областният управител на София Илиян Тодоров обяви, че напуска Атака.
Коментари Харесай

Областният управител на София напуска Атака след скандал

Областният шеф на София Илиян Тодоров разгласи, че напуща " Атака ". Той направи това със известие, публикувано от Българска телеграфна агенция.

" Официално към този момент не съм част от " Атака ". Истината е, че аз в никакъв случай не съм бил член на партията. Последните 10 години от живота ми минаха в работа за " Атака ", работа, на която посветих цялото си време ", написа Тодоров.

От известието му се схваща, че е подготвен да си подаде и оставката като регионален шеф, само че към момента не е взел дефинитивно решение: " Относно оставката ми като регионален шеф, която както знаем, всеки носи джоба, убеждавам ви, ще бъде плод на премислено решение ".

По-късно се разбра, че до решението на Тодоров се стигнало скандал. Пред " Дневник " регионалният шеф твърди, че е бил нападнат от народен представител от партийната телевизия на сидеровата партия. Имал и спор със зам.-председателя на " Атака " Десислав Чуколов.

В 42-рото и 43-тото Народно заседание Тодоров беше народен представител от " Атака ", беше и механически секретар на партията. През 2017 година той стана регионален шеф на София.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР