Областният управител на Сливен Чавдар Божурски е разговарял с протестиращите

...
Областният управител на Сливен Чавдар Божурски е разговарял с протестиращите
Коментари Харесай

Областният управител на Сливен разговаря с протестиращите край с. Крушаре

Областният шеф на Сливен Чавдар Божурски е разговарял с протестиращите край село Крушаре, които към този момент осми ден блокират пътя Сливен-Ямбол. Това заяви пред кореспондент на Българска телеграфна агенция Чавдар Божурски.

Диалогът се е състоял през вчерашния ден, като регионалният шеф е изискал да бъде освободен пътят, като е предложил митингът на бъде изместен на друго място или блокадата да бъде почасова.

Предал съм на държавното управление техните претенции, сподели Божурски и посочи, че хората упорстват за регистрация на животните в стопанства от вида "заден двор " и да спре умъртвяването на здрави животни в санитарните зони на региона.

Аз съм медиатор сред протестиращите и останалите жители, съобщи още регионалният шеф и добави, че в регионалната администрация са постъпили десетки устни и писмени сигнали от хора, които не могат да пътуват сред двата регионални града.

Диалогът сред институцията и протестиращите ще продължи, сподели Божурски, като уточни, че ще бъде издирван най-благоприятен вид сред техните ползи и тези на други поданици на двете области.

Блокадата на пътя обаче остава, тъй като протестиращите упорстват за съответни решения на казуса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР