Областният съвет на БСП Кюстендил взе решение, че не приема

...
Областният съвет на БСП Кюстендил взе решение, че не приема
Коментари Харесай

Областният съвет на БСП Кюстендил не прие оставката на Бойко Клечков като областен председател

Областният съвет на Българска социалистическа партия Кюстендил взе решение, че не приема оставката на Бойко Клечков катообластен ръководител на БСП-Кюстендил.Заседанието сепроведена 28-ми април 2023г. в Кюстендил.

Мотивите на Областниясъвет са следните: Увеличеният избирателен резултат на Българска социалистическа партия за област Кюстендил, съпоставено с предходните избори на 2 октомври е по-добър със 316 гласа.

Процентът на Българска социалистическа партия за Кюстендил е 13.04%, а същият за БСПна национално равнище е 8,93%. Спрямо националният резултат на Българска социалистическа партия,Кюстендил се нареждакато област на 5-то място.

Вторият претекст на регионалният съвет на Българска социалистическа партия Кюстендил да не одобри оставката на Бойко Клечков като Областен ръководител на Българска социалистическа партия е стабилизирането на партията на регионално равнище.

" Общинските организации на Българска социалистическа партия Кюстендил под управлението на Бойко Клечков се сплотиха и работеха екипно за обща цел –лява политика, общата ни визия за това по какъв начин би трябвало да се промени ръководството на региона, с цел да докара до по-висок стандарт на живот на хората, до по-силна икономическа политика, до по-силна обществена политика ", обявиха от Българска социалистическа партия.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР