Областният председател на Да, България в Пазарджик, Николай Янев, обяви

...
Областният председател на Да, България в Пазарджик, Николай Янев, обяви
Коментари Харесай

Лидерът на “Да, България“ в Пазарджик напуска партията

Областният ръководител на " Да, България " в Пазарджик, Николай Янев, разгласи с обява в обществените мрежи, че напуща партията. В нея той не показва повода за решението си, само че пред БНР споделя, че повода е цялостното разминаване с правилата и уговорките, които " Да, България " и " Демократична България " са поели към гласоподавателите си.
Прочетете още
Пред " Дневник " той посочи, че става дума за битката с корупцията и правосъдната промяна, които по думите не му не се движели в позитивна посока. " Трябваше да има съществени стъпки в тази посока, без никакви взаимни отстъпки ", акцентира някогашният регионален ръководител.

Янев уточни като причина и методът, по който е осъществена номинацията за претендент за кмет на града. " Проблемът е не в това кой е претендент и кой е в листата, а за това, че нямаше основан екип, който да направи промени в общината. Налагането на един човек, на една личност не е добър метод и аз не считам, че тази кандидатура е най-подходящата, в случай че няма основан екип, акцентира Янев и добавя: Това не е методът за правене на локална политика. "

В Пазарджик " Продължаваме промяната - Демократична България " номинира за претендент за кмет сегашния народен представител Петър Куленски.

Янев прибавя, че в партията към този момент има напрежение поради обединението с " Продължаваме промяната " и (не)коалицията с ГЕРБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР