Областният председател на Да, България“ в Пазарджик Николай Янев обяви

...
Областният председател на Да, България“ в Пазарджик Николай Янев обяви
Коментари Харесай

Областен шеф в Да, България напуска партията. Недоволен е от доминацията на ПП

Областният ръководител на „ Да, България “ в Пазарджик Николай Янев разгласи в обществените мрежи, че напуща партията. Той изяснява, че повода е цялостното разминаване с правилата и уговорките, които " Да, България " и Демократична България са поели към гласоподавателите си.

Пред БНР Николай Янев съобщи, че е мъчно да се основат екипи по места сред " Продължаваме промяната " и Демократична България с оглед идните локални избори.

" Компромисите, които се вършат, към този момент засягат и правилата, с които аз се включих в политиката и в " Да, България ". Не се случва това, което декларирахме в самото начало. Доколкото имам информация, и част от сътрудниците имат предпочитание да изоставен.

При всички положения има напрежение по отношение на обединението с Политическа партия и надлежно ръководещата коалиция с ГЕРБ. Начинът, по който се господства от Политическа партия, е без каквато и да е почва ".

Това съобщи Янев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР