Областният оперативен щаб в ще търси варианти да се командироват

...
Областният оперативен щаб в ще търси варианти да се командироват
Коментари Харесай

Кризисният щаб в Пазарджик търси спешно медици за многопрофилната болница

Областният действен щаб в ще търси разновидности да се командироват лекари в „ Спешното поделение “ на многопрофилната болница. Поводът е сериозният дефицит на здрав личен състав и вероятността единствената триажна зона в района да спре да работи, за който се разбра през вчерашния ден.

 Млад кардиолог от МБАЛ Пазарджик избави пет пациента за едно денонощие Млад кардиолог от " МБАЛ Пазарджик " избави пет пациента за едно денонощие
Младият инвазивен кардиолог доктор Владимир Иванов извърши за към 24 часа по неотложност коронарна намеса на общо 5 пациента с изострен м...
Графиците на лекарите за месец декември са незапълнени, разгласи шефът на МБАЛ Пазарджик доктор Красимир Темнилов: „ И в един миг се оказа, че нямаме лекари, които да заместят сътрудниците, които са заболели. Това наложи да оповестя на Областния щаб, че има заплаха „ Спешното поделение “ да затвори, а това е ужасно за опазването на здравето на територията на област Пазарджик “.
Областният шеф Стефан Мирев съобщи пред БНР:„ Взехме решение да бъде търсена опция останалите лечебни заведения да командироват медицински лица, които да подкрепят активността на „ Спешното поделение “.
Само за последното денонощие през „ Спешното поделение “ са минали 80 души с Covid признаци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР