Областният координатор на ПП ГЕРБ в Силистренско е подал заявление

...
Областният координатор на ПП ГЕРБ в Силистренско е подал заявление
Коментари Харесай

Областният координатор на ГЕРБ в Силистра не иска да е депутат

Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ в Силистренско е подал заявление до ЦИК с искане за необявяването му за определен за депутат от кандидатската листа на обединението ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Двадесети избирателен регион - Силистра, в изборите за народни представители на 14 ноември 2021 година

Тодор Тодоров съобщи пред БНР, че не се отхвърля от политиката, само че счита, че ще бъде по-полезен оставайки да работи с хората, тук, в района си.

Тодоров бе депутат в 45-то и 46-то Народно заседание.

Очаква се ЦИК да разгласи за определен името на идващия в партийната листа Ивелин Статев, някогашен шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Силистра, регионален шеф в мандат 2017-2021, а в този момент основен секретар на Областната администрация.

Вчера стана ясно, че и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да бъде народен представител и в 47-ото Народно заседание. Той е подал заявление за отвод в Централната изборна комисия. Борисов отказа място и в 45-ия, и в 46-ия парламент. На вота на 14 ноември той бе водач в 25-ти МИР в София и в Пловдив - град. И на двете места завоюва " Продължаваме промяната ", като в столицата някогашният министър председател бе надвит от рап изпълнителя Ицо Хазарта.

В изборната нощ водачът на ГЕРБ бе запитан дали този път ще влезе в Народното събрание. Той първо отговори, че мисли да го направи, само че по-късно добави, че на следващия ден можел да размишления по въпроса, а най-после посочи, че се е пошегувал.

След изборите през юли отказът на Борисов от депутатското му място провокира скандал в ЦИК. Членовете на комисията в началото най-неочаквано отхвърлиха заявката му за отвод. След спорове и спирания на съвещанието най-после въпросът бе решен и не се стигна до това водачът на ГЕРБ " принудително " да става народен представител.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР