Областният координатор на ИТН в Пловдив напуска поста и партията.

...
Областният координатор на ИТН в Пловдив напуска поста и партията.
Коментари Харесай

Бунт в ИТН - Пловдив - подкрепиха Кирил Петков

Областният координатор на Има Такъв Народ в Пловдив напуща поста и партията. Красимир Дончев съобщи пред, че не утвърждава протичащото се сега и процесите са в прорез с неговите разбирания. " Преди три месеца бях подал оставка, само че след диалог с Тошко Йорданов я отдръпнах. Сега обаче дефинитивно взех решение да напусна " - сподели Красимир Дончев.

От наши източници научихме, че на снощно заседание на пловдивското управление на Има Такъв Народ е решено да се одобри декларация в поддръжка на държавното управление на Кирил Петков. Ако кабинетът падне, декларират, че ще изоставен партията. Красимир Дончев удостовери, че всички единомислещо са срещу възможна коалиция с ГЕРБ.

" От две години съм в партията. Единственото, за което скърбя, е протичащото се сега, което е в цялостен прорез с моите разбирания. В партията има доста качествени хора. Но всичко, което сподели министър Радостин Василев за структурите и отношението на централното управление към структурите, е правилно. За зависимости не знам, нямам информация. Останалите министри от Има Такъв Народ не ги познавам " - добави Дончев.

Припомняме, че това е трета знакова оставка в партията на Слави Трифонов в Пловдив. Преди това управителния пост напуснаха Николина Деспотова и Ивайло Василев.

" Тази партия завърши! Всички ще се разграничат неотложно от Тошко Йорданов и Виктория Василева " - разяснява обстановката Ивайло Василев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР