Областният координатор на ГЕРБ -Враца Красен Кръстев и Областният председател

...
Областният координатор на ГЕРБ -Враца Красен Кръстев и Областният председател
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в РИК – Враца листата си с кандидати за народни представители от област Враца за предстоящите парламентарни избори

Областният координатор на ГЕРБ -Враца Красен Кръстев и Областният ръководител на Съюз на демократичните сили – Враца Ирина Иванова записаха през днешния ден листата с претенденти за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС в РИК.

На регистрацията участваха и претенденти за народни представители.

„ Отново имам достойнството и отговорността да повеждам тима на ГЕРБ-СДС за 6-ти многомандатен изборен регион Враца. Благодаря на управление на ГЕРБ и на водача на партията Бойко Борисов за доверието към мен! Вярвам, че професионализма, опита, експертизата на всеки от нашия тим е скъп и ще бъде потребен при ръководството на страната. Държава, която други учейки се, упражнявайки се, издигайки шуробаджанащината в принцип, газейки Конституцията и законите на страната, поставяйки персоналния интерес пред ползите на страната и жителите, доведоха до икономическа, енергийна и политическа рецесия “, акцентира лидерът на листата инж. Петя Аврамова. „ Изборът на 2 октомври е отговорност за бъдещето на всички жители на България. Вярвам, че българските жители имащи право на глас, жителите на област Враца ще създадат своя умен, рационален и верен избор кой да ръководи България. От това зависи по какъв начин ще живеем – в стопански напредък, непоклатимост и строеж или ще затъваме в рецесии, ще обедняваме и ще има застой и съсипия. Всички ние би трябвало да сложим завършек на опитите в България и да изберем хора, които знаем, че могат да се оправят. Стоп на дилетантите във властта! В ГЕРБ-СДС знаем по какъв начин се ръководи страна и знаем по какъв начин да преодоляваме рецесиите! Само ГЕРБ-СДС може да се оправи със обстановката в България! Доказали сме го! Сигурна съм, че още веднъж ще бъдем първа политическа мощ в област Враца, а и в цялата страна. Желая триумф на нашия тим и на всички сътрудници от коалиция ГЕРБ-СДС! “, добави инж. Аврамова.

Ето и цялостната листа на Коалиция ГЕРБ-СДС с претендентите за народни представители за област Враца
инж. Петя Аврамова – министър на районното развиване и благоустройството в интервала от 2018 до 2021 година, депутат от 42-то до 47-то Народно заседание.Мартин Харизанов – икономист и бизнесмен, лекар по стопанска система.Мирослав Аспарухов – представител на гражданската квота в листата, живописен началник на Ансамбъл „ Мездра “, депутат в 45-то Народно събрание.Владимир Христов – правист, ръководител на Общински съвет – Враца, лекар по конституционно право.Николинка Тодорова – ръководител на Общински съвет – Козлодуй, дълготраен шеф на СУ „ Христо Ботев “ – Козлодуй, притежател на награди на МОН за принос в системата на образованието.Илиян Еленков – икономист, компютърен експерт, бизнесмен и шеф на строителна компания.Сашка Александрова – общински консултант в Общински съвет – Враца, шеф на счетоводна къща и икономист с професионален опит в областта на мениджмънта.Татяна Спасова – ръководител на Общински съвет – Мизия, шеф на „ ЦПЛР – Общински детски комплекс ”, гр. Козлодуй, дълготраен учител и методист.Яна Бецинска – Георгиева – секретар на Община Борован от 2008 година до 2017 година, има дълготраен опит като ръководител на ОИК – Борован.Лилия Димитрова – шеф на дирекция „ Устройство на територията “ в Община Козлодуй, като от 2016 година досега сполучливо съвместява работата и на основен счетоводител в общинската администрация.Галин Снежанов – представител на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили, магистър по политология, специалист по юношески действия и обучител в областта на неофициалното обучение.Ангел Лалюв – бизнесмен, общински консултант в Общински съвет – Козлодуй.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР