Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев представи водача на

...
Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев представи водача на
Коментари Харесай

Г. Мараджиев: Листата на ГЕРБ в Пловдив област е балансирана, пълна с реализирани и успешни личности

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев показа лидера на листата Дани Каназирева и претендентите за народни представители за 45-то Народно заседание пред общинските ръководители на ГЕРБ в област Пловдив. На срещата участваха и претендентът за народен представител от съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили Йордан Кръстанов, зам.- ръководителят на Съюз на демократичните сили и кмет на Карлово доктор Емил Кабаиванов, регионалният административен секретар на ГЕРБ и кмет на Раковски Павел Гуджеров.
„ Моите упоритости, а уповавам се и вашите, са ние от да управляваме и в идващия мандат на Народното събрание , с цел да продължим започнатото, да успеем да изградим дружно европейския образ на общините. Промяната към този момент стартира при ръководството на Бойко Борисов и процесите би трябвало да продължат “, разяснява Георги Мараджиев. Той благодари на общинските ръководители за поддръжката при сформиране на листата и акцентира, че благодарение на общинските структури е формирана една уравновесена листа, цялостна с осъществени, способени и сполучливи персони. Мараджиев посочи още, че в лицето на Дани Каназирева, Пловдив област има един упорит, целенасочен и деятелен лидер, който постоянно ще отстоява интереса на локалните хора и на всички български жители. „ Имаме за цел дружно да обединим десния избор и да не допуснем Българска социалистическа партия във властта " , сподели доктор Кабаиванов. " Само когато сме дружно ще бъдем мощни и ще спечелим изборите, имам вяра в това ", добави още той.
 ГЕРБ: Българска социалистическа партия официално показват угриженост за жителите, а действително лобират за една ваксина ГЕРБ: Българска социалистическа партия официално показват угриженост за жителите, а действително лобират за една ваксина
Откриването на предизборната акция на Българска социалистическа партия в Народното събрание ще покаже на българските жители, че официално показват угриженост, а ре...

В умозаключение регионалният координатор Георги Мараджиев акцентира, че листата на ГЕРБ - Пловдив област е цялостна с млади, почтени и способени претенденти, всеки от които заслужава да бъде депутат. Мараджиев посочи, че добър резултат на ГЕРБ на парламентарните избори ще даде опция българските градове и села да продължат да се развиват. Само тогава локалната власт може да вложи цялата си сила в реализирането на разнообразни планове, които да подобрят средата за живот. В изявлението си Мараджиев не скри и упоритостта си ГЕРБ да извоюва пет депутатски места на идните избори на четвърти април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР