Областния управител Здравко Димитров получи наградата на „Българската браншова асоциация

...
Областния управител Здравко Димитров получи наградата на „Българската браншова асоциация
Коментари Харесай

Здравко Димитров получи награда за безопасност по пътищата

Областния шеф Здравко Димитров получи премията на „ Българската браншова асоциация по пътна сигурност “ в категория „ Представител на държавната администрация “.

Той беше отличен за дейната работа по инфраструктурните планове и начинания, свързани с пътната сигурност. Наградата му бе връчена от инж. Алекси Кесяков, секретар на Държавно - социална консултативна комисия по проблемите на сигурността на придвижването по пътищата.

За осма поредна година „ Българската Браншова Асоциация “ връчва награди на изявени специалисти, експерти и организации, съдействали за възстановяване на сигурността на пътищата.

На церемонията, която се организира в столичния хотел „ Хилтън “, участваха зам.-министърът на превоза Ангел Попов, ръководителят на „ Българската браншова асоциация по пътна сигурност “ доктор Николай Иванов, представители на Пътна полиция, АПИ, БЧК, проектанти, строители, архитекти, инспектори, медии.

Областният шеф благодари за наградата и съобщи, че тази премия е огромна отговорност, тъй като задължава целия екип на Областна администрация – Пловдив да работи все по-успешно в битката с пътнотранспортните катастрофи.

„ Всички ние сме виновни за понижаване на жертвите при пътнотранспортни катастрофи и пътния травматизъм. Отговорността ни е споделена, тъй като всички сме участници в придвижването и всеки от нас би трябвало да осъзнава своята роля. За страдание, напоследък сме очевидци на една война по пътищата, която е придружена с отнемането на доста човешки животи. За това нашата отговорност става още по-голяма и ние, като държавна администрация, би трябвало да предприемем всички нужни ограничения, този развой да бъде понижен оптимално.Ние няма да спрем до тук и ще продължим да работим. Искам да благодаря и на екипа на Областна администрация – Пловдив, тъй като те стоят твърдо зад ограниченията и самодейностите, които подхващаме и се надяваме, че резултатите ще станат забележими с реализирането на плановете по реконструкцията на Асеновградско и Околовръстното шосе на Пловдив, което ще докара и до облекчение на придвижването и до понижаване на пътнотранспортните катастрофи “, сподели регионалният шеф Здравко Димитров. /Марица.бг
тагове здравко димитров премия пътна безопасност
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР