Областните управители на Пловдив и Софийска област Ангел Стоев и

...
Областните управители на Пловдив и Софийска област Ангел Стоев и
Коментари Харесай

Служебните управители на Пловдив и Софийска област подадоха оставка

Областните шефове на Пловдив и Софийска област Ангел Стоев и Радослав Стойчев са подали оставка пред премиера Николай Денков.

И двамата заемаха постовете си с назначения от служебното държавно управление на Гълъб Донев през август 2022 година

" От 6 юни има ново определено съдружно държавно управление и политическата отговорност се носи единствено от това държавно управление и назначените от него хора ", изяснява Радослав Стойчев в своите претекстове.

Той е някогашен зам.-кмет на Самоков и е бил народен представител от Българска социалистическа партия в два Народното събрание.

Ангел Стоев декларира, че се съгласил да стане регионален шеф на Пловдив, " с цел да помогне на България да премине сполучливо през сложен интервал на политическа рецесия. С назначението на постоянно държавно управление смятам своя дълг към родината за изпълнен ".

Стоев е някогашен началник на локалното поделение на ДАНС в Пловдив - част от фрагментите от армията, Министерство на вътрешните работи и контраразузнаването, с които служебните кабинети на Румен Радев попълниха позициите на регионалните шефове след края на кабинетите на ГЕРБ през 2021 и на Политическа партия през 2022 година Стоев е работил като щатен чиновник на Държавна сигурност - Министерство на вътрешните работи от 1983 до 1990 година
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР