Областните градове се събудиха тази сутрин с контролно-пропускателни пунктове заради

...
Областните градове се събудиха тази сутрин с контролно-пропускателни пунктове заради
Коментари Харесай

КПП-та и километри опашки около областните градове

Областните градове се разсъниха тази заран с контролно-пропускателни пунктове поради по-строгите ограничения и ограничавания в напредването, които влязоха в действие от 21 март .

Мерките бяха оповестени през вчерашния ден след решение на Оперативния щаб за битка с разпространяване на болестта от ковид и въведени със заповед на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев .

Около Областните градове бяха ситуирани КПП-та и прекосяването през тях става единствено с основателна причина и документи . До вторник се дава отстрочка за работещите в други градове и всекидневно пътуващите до работното си място да се снабдят със декларация от шеф.
 Снимка 472435
Източник:

Километрична опашка се е натрупала на Автомагистрала " Тракия ", провокирана от засилените ограничения, които страната вкара за ограничение на разпространяването на COVID-19, оповестява БГНЕС. Полицията ревизира персонални карти , както и издадени бележки от компании за месторабота на водачите на транспортни средства.

В София в края на " Цариградско шосе " и при започване на автомагистрала " Тракия " пункт към момента няма, заяви Нова телевизия тази заран. Още в среднощ обаче изходът към " Струма " беше затворен, а колите, които влизат и излизат от града подлежаха на инспекция.
 Снимка 472447
Източник:

На входа и изхода на Бургас към автомагистрала " Тракия " също са се образували километрични опашки и в двете направления. Общо 11 КПП-та са ситуирани на територията на региона. На уеб страницата на община Бургас беше оповестен и лист с КПП-та.
 Снимка 472448
Източник:

Пловдив също е под цялостна обсада . По всички 13 входно-изходни артерии са построени КПП-та. На пътя към Карлово, Хисаря и на Автомагистрала " Тракия " са се образували километрични опашки и от двете страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР