Областните дирекции на МВР в Разград, Велико Търново и Стара

...
Областните дирекции на МВР в Разград, Велико Търново и Стара
Коментари Харесай

Заради трафика спират камионите, пътуващи към Дунав мост-Русе -

Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Разград, Велико Търново и Стара Загора започнаха да стопират камионите, които пътуват към Дунав мост-Русе, оповестиха от Министерството на вътрешните работи. 

Товарните коли се стопират на " подобаващи места ", а повода е извънредно интензивния трафик. На местата, където се стопират камионите, ще има непрекъснато полицейско наличие.

Превозните средства ще бъдат пропускани за придвижване към " Дунав мост " след подаване на информация от ОДМВР- Русе.

Създадена е и междуведомствена група, в която вземат участие зам.-министри на вътрешните работи, на превоза и на районното развиване и благоустройството. Групата ще координира напъните по понижаване на тежкотоварния трафик.

В намирането на решение са ангажирани тясно вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, вицепремиерът и министър на превоза Христо Алексиев и министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков.

Трафикът към от месеци. Опашките от чакащи камиони и коли доближиха и до на града. От граничния пункт оповестиха преди дни, че приблизително към 3 хиляди автомобила минават в едната посока на денонощие през последната седмица. Очаква се броят им да надвиши 5 хиляди коли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР