Областната структура на ГЕРБ в Шумен се опитва да удържи

...
Областната структура на ГЕРБ в Шумен се опитва да удържи
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: ГЕРБ прибягва и до заплахи към свои членове в Шумен да не напускат партията


Областната конструкция на ГЕРБ в Шумен се пробва да удържи посредством напън свои недоволни членове да не изоставен, сподели някогашният зам.-председател на ръководещата партия Цветан Цветанов, който в този момент е водач на личната си партия " Републиканци за България ". Кметът на града и координаторите на ГЕРБ звънят на тези хора със опасността, че не знаят какво ще се случи на фамилиите им, разясни Цветанов в неделя пред БНР. Той повтори тезата си, че през годините министър председателят Бойко Борисов е основал зависимости сред ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Цветанов Цветанов даде образец с дългогодишния партиен функционер на Движение за права и свободи в Шуменска област Бейзат Яхя, който е шеф на Североизточното държавно дружество, под чиято шапка е обичаното на премиера ловно стопанство " Паламара ".

" След като беше изключен от Движение за права и свободи поради близостта си с ГЕРБ, той стана незаобиколим фактор при взаменето на решения и най-близкия човек на Борисов в Шуменска област ", сподели Цветанов.

Той изрази увереност, че " Републиканци за България " ще има задоволително мощна парламентарна група, с която ще бъде " незаобиколим фактор " в идващото Народно заседание.

Последните локални избори дадоха доста явен знак какво е разминаването сред това когато бях там и когато към този момент не съм там, акцентира Цветан Цветанов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР