Областната структура на - Габрово проведе съвещание с участието на

...
Областната структура на - Габрово проведе съвещание с участието на
Коментари Харесай

АБВ избра за областен координатор на партията в Габрово Детелина Кьосова

Областната конструкция на - Габрово организира заседание с присъединяване на представители на четирите общини и на ръководителя на Политическа партия АБВ Румен Петков, на което избра за регионален координатор на партията Детелина Кьосова , втори мандат кмет на дряновското село Царева морава. Пред актива на партията в Габровска Област Румен Петков разяснява и актуалната политическа конюнктура, като акцентира, че държавното управление, отпред с министър ръководителя, както и основният прокурор, корупцията и закононарушенията по високите етажи на властта е време да отидат в историята. Той добави, че порочният метод на ръководство на страната води до задълбочаващото се чувство у българите за липса на правдивост и липса на вероятност .
Петков бе безапелационен за нуждата от консолидация на лявото политическо пространство – широкляв формат, безапелационен за обществото, който да излъчва вероятност. Ако левите партии желаят да покажат на обществото политически план в лявото със средносрочна вероятност, той би трябвало да излъчва мощ и сила, добави той.
 АБВ: Борисовщина и трошляк унищожават и „ Пътеката на здравето “ в Банкя (СНИМКИ) АБВ: Борисовщина и трошляк унищожават и „ Пътеката на здравето “ в Банкя (СНИМКИ)
В Банкя, на самата „ Алея на здравето “, която от дълги години е туристическа, в този момент се издига новопостроена къща, наобиколена...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР