Областната дирекция на МВР във Враца потвърди новината на агенция

...
Областната дирекция на МВР във Враца потвърди новината на агенция
Коментари Харесай

МВР потвърди новината на BulNews за зрелищната акция в Криводол, при която бяха намерени много наркотици

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца удостовери новината на организация BulNews за зрелищната акция в Криводол през вчерашния ден, при която беше открито огромно количество дрога.
Както само медията ни заяви, към 17 часа през вчерашния ден в градчето ченгета създали засада на лек автомобил. В него пътували двама 36-годишни мъже - от Криводол и село Баурене. Според наши източници в колата са открити доста опиати, както и огромна сума пари, персонални карти, ключове за леки коли и документи за преводи през EasyPay.
Oт Министерство на вътрешните работи обаче удостоверяват единствено за откритите опиати. Според формалната информация, в чанта в колата имало 70 пликчета вещество с почти тегло към 70 грама, което при направения полеви наркотест реагирало на кетамин. Двамата мъже са арестувани в ареста, допълват от полицията.
В бюлетина на Министерство на вътрешните работи няма нито дума за осъществените във Враца и Криводол обиски на домовете на арестуваните, което най-вероятно значи, че криминалистите не са се натъкнали на нищо.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР