Областната дирекция на МВР в Пловдив се ползва с доверието

...
Областната дирекция на МВР в Пловдив се ползва с доверието
Коментари Харесай

Шефът на МВР Пловдив: Лично съм се ангажирал да изчистя имиджа на полицията

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив се употребява с доверието на жителите, което единствено по себе си е една добра оценка за постигнатите цялостни резултати от нашата активност, сподели в изявление за Plovdiv24.bg шефът на полицията старши комисар Димитър Балев.

" От позицията си на началник персонално съм се заел да изчистя името на полицията във връзка със случилите се обратно във времето корупционни кавги и подсигурявам, че ще бъда праволинеен “, сподели Балев.

" Една от най-важните промени, които успяхме да изпълним, е структурна и кадрова промяна на отдел " Икономическа полиция “, който отдел съгласно мен е дебитор на обществото “, сподели още шефът на полицията.

По думите му, след трансформацията положителните резултати не са закъснели и в този момент могат да се  похвалят с осем сполучливи реализации единствено за последните три месеца.

" В поддръжка на думите си мога да посоча сполучливо пресечените противозаконни схеми за заграбване на пари от дотациите за градски превоз в Пловдив и в Асеновград; за изпиране на пари, добити посредством търговия с безакцизно дизелово гориво и посредством интернет измами; за източване на пари от банкова сметка на комерсиално сдружение “.

Очаквайте още любопитни детайлности в изявление с шефа на полицията старши комисар Димитър Балев!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР