Областната дирекция на МВР в Пазарджик отличи 127 служители от

...
Областната дирекция на МВР в Пазарджик отличи 127 служители от
Коментари Харесай

Отличиха 127 служители на МВР в Пазараджик за професионалния празник на полицията

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик отличи 127 чиновници от структурите си за положителната им работа и постигнатите резултати по случай празника на вътрешното министерство 5 юли. Това оповестиха от пресцентъра на полицията в града.

На тържествената гала в заседателната зала на дирекцията участва целият управителен състав. Директорът старши комисар Петко Шотлеков поздрави чиновниците за празника , пожела им все по този начин старателно и отдадено да работят в името на публичното богатство, за сигурността и спокойствието на хората.

С една от най-високите награди – почетен знак на Министерство на вътрешните работи III степен бяха отличени началникът на районното ръководство в Панагюрище основен контрольор Николай Барбалов и началникът на бранш „ Пътна полиция “ основен контрольор Асен Гешев .

С групова парична премия са наградени чиновниците от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ и полицейски сектор „ Изток “. Парична премия е присъдена и на чиновник от бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “. С „ писмена хвалба “ шефът на регионалната дирекция старши комисар Петко Шотлеков е наградил 99 чиновници от разнообразни структурни звена в цялата област. Десет грамоти от Административния секретар на Министерство на вътрешните работи бяха връчени на чиновници от администрацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР