Областната дирекция на МВР в Габрово (ОДМВР Габрово) е с

...
Областната дирекция на МВР в Габрово (ОДМВР Габрово) е с
Коментари Харесай

ОДМВР-Габрово има нов директор

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово (ОДМВР Габрово) е с нов шеф. Това е старши комисар Илиян Иванов, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция. 

На управителната служба старши комисар Илиян Иванов е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи. 

Илиян Иванов е роден на 5 юни 1969 година. Завършил е висше обучение в Технически университет – Габрово с инженерна компетентност и е магистър по „ Икономика “ от  Стопанска академия " Д.А.Ценов “- Свищов. В системата на Министерство на вътрешните работи постъпва през 2000 година Последователно е минал през бранш " Координация и осведомително - аналитична активност ", Регионално звено „ Борба с проведената престъпност “, шеф на „ Оперативен разбор “, бранш „ Борба с проведената престъпност “ и Държавна организация „ Национална сигурност “.

Старши комисар Иванов е бил показан публично през днешния ден пред състава на регионалната дирекция от заместник-министъра на вътрешните работи Кирил Ценкин, допълват от пресцентъра на ОДМВР Габрово

Старши Комисар Цветомир Цонков, който досега бе шеф на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи, се връща в Районното ръководство в Севлиево на управителна служба, допълват от полицията. 

Цветомир Цонков бе назначен на поста на 28 май 2021 година, преди този момент е бил шеф на Районно ръководство на полицията в Севлиево.  

Припомня ме, че на 10 август в постройката на Министерството на вътрешните работи в София бяха привикани началници на 10 регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи. На някои от тях бе препоръчано да освободят постовете си. Тогава вътрешният министър Калин Стоянов уточни, че в Министерство на вътрешните работи не се прави чистка. 
Министърът на вътрешните работи е направил обзор в съответните регионални ръководства, има методика, по която е оценил по какъв начин работят съответните ръководители и сменя тези, които не се оправят с работата по тази оценка, уточни в изявление по тематиката министър-председателят акад. Николай Денков. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР