Областната администрация във Враца отново разполага с рампа с работещ

...
Областната администрация във Враца отново разполага с рампа с работещ
Коментари Харесай

Благодарение на Николай Николов: Областната администрация във Враца отново има работеща рампа /снимки/

Областната администрация във Враца още веднъж разполага с рампа с работещ електрически механизъм, предопределен за хора с увреждания. Инициативата за стартирането е напълно на регионалния шеф Николай Николов, който за малко време обезпечи монтажа на платформата. Така методът към архитектурната среда дава еднакъв достъп до административните услуги и до проведените събития в шестетажната постройка.
До този миг, жителите на региона със характерни двигателни проблеми, които желаеха да заявят административни услуги, бяха затруднени, заради неработещата помощна рампа. 
Областният шеф Николай Николов напомни, че обратно във времето е имало несполучливи опити да бъде обезпечен сходен механизъм, само че пълноценното действие на рампата е било невероятно заради съществуването на детайли, застрашаващи здравето на хората.
Освен електронните административни услуги, предоставяни от Областна администрация - Враца посредством централизирана система на формалния уебсайт, жителите могат да подават на място документи по отношение на парцели, държавна благосъстоятелност, както и да получат информация по въпроси, касаещи транспортна съгласуваност, опазване на здравето, юношески действия и обучение, просвета, околна среда и просвета.
" Общодостъпната среда в административната постройка е наложително изискване за успеваемост и бистрота, симптом е на почитание към обществото във всяка развита страна. 
Длъжни сме на обществото и постоянно съм държал на прецизността, с готовност да бъда потребен в работата си. 
Всеки ден, без значение по какви аргументи, изключително в приемния ми ден, при мен идват хора от разнообразни възрасти, имащи потребност от поддръжка при разрешаването на разнообразни въпроси. Много постоянно до квалифицираните специалисти в държавната администрация нямаше достъп и няколкото стъпала мощно затрудняваха хората с двигателни проблеми. 
По тази причина, по моя самодейност възстановихме опцията за еднакъв достъп на хора с увреждания до постройката на Областна администрация. 
На мястото на към този момент демонтираната неработеща от години рампа, има нов и съвременно работещ електрически механизъм. 
Доброто взаимоотношение и съдействието сред локалната и изпълнителната власт прави по-успешна работата в интерес на жителите на област Враца. 
Това е най-правилният метод да върнем доверието на обществото в страната като ефикасен сътрудник при разрешаването на проблеми от всички аспекти на икономическия и публичен живот ", написа регионалният шеф на Враца Николай Николов в профила си във фейсбук.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР