Областна дирекция Земеделие“ в Монтана обяви конкурс за инспектор, научи

...
Областна дирекция Земеделие“ в Монтана обяви конкурс за инспектор, научи
Коментари Харесай

Областна дирекция Земеделие в Монтана си търси инспектор

Областна дирекция „ Земеделие “ в Монтана разгласи конкурс за контрольор, научи организация BulNews. 
Бъдещият чиновник би трябвало да взима присъединяване в осъществяваната от структурата активност. Мераклиите за поста би трябвало да познават нормативната уредба, обвързвана с активността на дирекцията. Изискваното обучение е общо инженерство в подобаваща за длъжността компетентност. Необходимо е те да имат годна шофьорска брошура и да могат да работят с компютър.  
Компетентностите, по които ще се правят оценка претендентите, са аналитичност, ориентировка към резултати, умения за работа в екип, комуникативност, фокус към клиента и други
Те би трябвало да дават отговор на условията на Закона за държавния чиновник, измежду които да не са жители на друга страна, да не са осъждани, да нямат директна връзка с по-висшестоящ чиновник в дирекцията. Нямат право да аплайват Едноличен търговец, народни представители, общински съветници, хора на управителни или контролни длъжности в политическа партия и др. 
Заплатата за поста започва от 780 лв., като размерът ѝ зависи от квалификацията и опита на определения претендент. 
Подборът ще се организира на два стадия – тест и изявление, а документи за присъединяване се подават до 31 януари, в това число. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР