Областна дирекция на МВР в Сливен кани жителите и гостите

...
Областна дирекция на МВР в Сливен кани жителите и гостите
Коментари Харесай

Полицията в Сливен кани жителите и гостите на града на отбелязване на 144 години от създаването на МВР

Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен кани жителите и гостите на града да се причислят към празничното отбелязване на 144 години от основаване на Министерството на вътрешните работи. Празничната стратегия ще стартира в 10,00 час пред паметника на Хаджи Димитър и включва одобрение към чиновниците на Министерство на вътрешните работи, церемониален молебен за здраве, протекция и триумф на полицейските елементи и знамената на Република България и представителното знаме на Областна дирекция на МВР-Сливен, поднасяне на венци на благодарност към подвига на починалите за свободата на България и на полицейските чиновници, отдали живота си в осъществяване на служебния си дълг.

Специализирани коли и техника, употребявани в ежедневната работа на полицията и от специфичните елементи на дирекцията, ще бъдат изложени на площада и при предпочитание могат да бъдат прегледани от близко. Ще има опция да бъде тествана техниката, употребена от пътна полиция за инспекция на алкохол и скорост, методите и оборудването за следствие на закононарушения на криминалистическата лаборатория и други.

" Очакваме Ви, с цел да отбележим дружно професионалния празник на чиновниците в Министерство на вътрешните работи ", показват от полицията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР