Областна администрация Враца получи от Информационно обслужване“ АД- Враца 291

...
Областна администрация Враца получи от Информационно обслужване“ АД- Враца 291
Коментари Харесай

Областна администрация Враца разполага с 291 устройства за видеонаблюдение на СИК

Областна администрация Враца получи от „ Информационно обслужване “ АД- Враца 291 броя устройства за видеонаблюдение на СИК, номера на секции, изборни региони и адреси на секциите, които се предават с протокол на ОИК.

Апаратите са нужни за реализиране на видеонаблюдението в действително време и видеозаснемането след края на изборния ден в секционните изборни комисии при преброяването на гласовете и съставянето на протокол от изборите за общински съветници и за кметове на 29 октомври 2023 година според чл.57, ал.1, т. 34 от Изборния кодекс.

На 23.10.2023 година на извършената работна среща сред Областния шеф Надя Донкинска и шефа на клон на „ Информационно обслужване “ АД, Диляна Давидкова беше дискутирано подготовката на изборния развой и построяването на изчислителни пунктове на 10 общини.

Важен акцент в диалога беше експедитивността и прецизността по време на компютърната обработка на данните в районните изборни комисии и Централната изборна комисия от гласуването за локалните избори на 29 октомври 2023 година

На срещата бяха разисквани и аспекти от взаимната активност сред двете институции.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР