Областна администрация - Кюстендил е с нов заместник областен управител.

...
Областна администрация - Кюстендил е с нов заместник областен управител.
Коментари Харесай

Мария Зарева е новият заместник областен управител на Кюстендил

Областна администрация - Кюстендил е с нов заместител регионален шеф. Постът, който беше незает последните месеци, към този момент заема Мария Зарева.



Тя е правист по обучение. Има магистърска степен по национална и интернационална сигурност, със специализация “Вътрешна сигурност ” и професионална подготовка “Криминалистически експертизи ”.



Мария Зарева е на 40 години, от град Кюстендил. Била е началник на Областна пощенска станция - Кюстендил. По време на професионалния си път е работила и 13 години в системата на Министерство на вътрешните работи.

“Радвам се, че имам опция да бъда част от екипа на Областна администрация - Кюстендил. Оценявам доверието, което ми е гласувано - с дейностите и работата си ще направя всичко допустимо да го оправдая ”, разяснява Зарева. Новият зам. регионален съобщи, че ще работи диалогично, намерено и консенсусно с всички институции и жители.

По-рано през днешния ден регионалният шеф инж. Александър Пандурски показа пред чиновниците на администрацията новия си заместител.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР