Областите Благоевград и Кърджали са в червена зона по заболеваемост

...
Областите Благоевград и Кърджали са в червена зона по заболеваемост
Коментари Харесай

Благоевград и Кърджали са в червена зона по COVID заболеваемост, останалите области са в тъмночервена

Областите Благоевград и Кърджали са в алена зона по заболеваемост от COVID-19 на двуседмична база, останалите области са в тъмночервена.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30807
Това демонстрират данните на Националния център по заразни и паразитни заболявания.

Заболеваемостта в страната на 14-дневна база продължава да понижава, като по днешни данни тя е 998 на 100 хиляди души население.

Според картата на епидемиологичната конюнктура, разграничена на пет района и указваща заетостта на леглата в лечебните заведения за интензивно лекуване на пациенти с COVID-19, четири от районите са в стадий две по претовареност на леглата.

Само районът, обхващащ областите Стара Загора, Сливен, Бургас и Ямбол, е в стадий три - с повече заети болнични кревати. Очаква се до дни и този район да премине в стадий две.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30807  85 026 нови случая на COVID-19 в Турция 85 026 нови случая на COVID-19 в Турция  Вижте какво се случва в Каталуния с Коронавирус и учениците Вижте какво се случва в Каталуния с Коронавирус и учениците  Наистина ли антигенните проби са маркирани авансово? Наистина ли антигенните проби са маркирани авансово?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР