Областен клуб ДСБ Жени бе учреден в Хасково. В състава

...
Областен клуб ДСБ Жени бе учреден в Хасково. В състава
Коментари Харесай

ДСБ учреди областен дамски клуб в Хасково

Областен клуб ДСБ Жени бе основан в Хасково. В състава на 5-членното управление са дами от Хасково, Димитровград, Харманли и Симеоновград. Председател е Радостина Георгиева. Тя е здравна сестра и икономист от регионалния град. 

„ Предстои в клуба да се включат и от Свиленград. Вратите му са отворени за всички дейни дясномислещи дами от област Хасково, като не е наложително те да бъдат членове на ДСБ “, прецизираха учредителите.

Сред целите на локално равнище са поддръжка за майчинството и детското здраве, за деца в неравностойно състояние, за общественото предприемачество, както и политики за дълготрайна грижа към възрастни и нуждаещи се от поддръжка.

Националният клуб на дамите към Политическа партия ДСБ е основан през 2016 година по самодейност на Националното управление и е с тематичен темперамент, народен обсег и характерни политики. Основната му цел е да работи за по-пълноценно и дейно потребление на капацитета и гениите на дамите в политическия и публичен живот.

За реализиране на своите цели клубът организира дейна интернационална активност посредством съдействие с организации от Европа и си партнира с неправителствени организации, сдружения със сродна активност, обществени персони и жители.

Националният клуб на дамите към ДСБ работи интензивно с локалните женски клубове, свързани с решение на съответни проблеми и районни политики.

Предстои на 2 и 3 декември Областният клуб на ДСБ Жени - Хасково да се включи в самодейността на националния в София в поддръжка на украинските бежанци.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР