Областен информационен център – Пловдив ще реализира двудневно заключително събитие

...
Областен информационен център – Пловдив ще реализира двудневно заключително събитие
Коментари Харесай

ОИЦ кани на двудневно събитие

Областен информативен център – Пловдив ще осъществя двудневно заключително събитие по план „ Осигуряване действието на ОИЦ-Пловдив през интервала 2022-2023 година “, реализиран с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Добро ръководство “, взаимно с отбор „ Тракия “ и Quiz night Plovdiv.

На 11.12.2023 година, в Дом на културата „ Борис Христов “ ще се организира коледен концерт под надпис „ Зимна приказка “ на детска танцова школа към Ансамбъл „ Тракия “. Концертът, който ще започва в 19:00 часа, ще се реализира с поддръжката на Областен информативен център-Пловдив. Експертите на ОИЦ ще бъдат разполагаем във фоайето на Дома на културата от 18:00 часа до края на събитието и ще дават отговор на въпросите на всички искащи да се осведомят за стратегиите и процедурите за кандидатстване, финансирани със средства от Европейския съюз.

На идващия ден – 12.12.2023 година, от 20:00 часа, в Estrella Bar&Dinner, гр. Пловдив ще се организира специфичен куиз, с включени въпроси за Европейския съюз и доста награди под надпис „ EU QUIZ NIGHT “. В интелектуалната борба ще имат опцията да се включат гратис десетки искащи, които да покажат знанията си в региона на европейските политики и фондовете на Европейския съюз.

И на двете събития ще бъде разпространявана активността на ОИЦ-Пловдив, както и сполучливото привършване на плана, осъществен с поддръжката на Оперативна стратегия „ Добро ръководство “. Освен това на всички участници ще бъде напомнено, че активността на Областния център няма да завърши, а ще продължи да се реализира и след 01.01.2024 година, с финансовата поддръжката на Програма „ Техническа помощ “.

Областен информативен център – Пловдив е част от мрежата от 27 центъра в цялата страна. Експертите му са разполагаем за даване на информация за жители и организации всеки работен ден в офиса, намиращ се ул. „ Авксентий Велешки ” 20 (сградата на Общински съвет). Информация за разнообразни благоприятни условия за европейско финансиране може да получите и на изнесените приемни на Центъра.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР