Областен информационен център – Добрич (ОИЦ) продължава информационната си обиколка

...
Областен информационен център – Добрич (ОИЦ) продължава информационната си обиколка
Коментари Харесай

Европейско финансиране за проекти в общините Тервел, Крушари, Шабла и Каварна

Областен информативен център – Добрич (ОИЦ) продължава осведомителната си обиколка в региона, отдадена на благоприятни условия за финансиране с европейски средства. През идната седмица, специалистите ще проведат осведомителни събития в общините Тервел, Крушари, Шабла и Каварна.

В Тервел и Крушари събитията ще се проведат на 20 ноември (понеделник) 2023 година, от 10:00 часа, в заседателната зала на Община Тервел, и от 13:00 часа пред постройката на Община Крушари.

В гр. Шабла срещата ще се организира на 22 ноември (сряда) 2023 година, с начален час 10:00 ч., в заседателната зала на Община Шабла.

В община Каварна, специалистите от ОИЦ – Добрич ще бъдат на 24 ноември (петък) 2023 година от 10:00 часа, в заседателната зала на Община Каварна. Тя ще се организира взаимно с Европа Директно Добрич, които ще показват опциите за вложения в земеделието посредством Плана за възобновяване и резистентност и новата Обща селскостопанска политика 2023-2029 година

По време на осведомителните срещи, екипът на ОИЦ-Добрич ще показа настоящите и идни процедури за кандидатстване по Европейските фондове за споделено ръководство 2021-2027 година и Програмата за развиване на селските региони 2014-2020. Присъстващите ще срещнат с опциите за финансиране на бизнеса, просветителните институции, земеделските производители, неправителствения бранш и други Ще се подчертава на задачите, главните параметри, възможни претенденти и планове, действия и разноски, както и метода на кандидатстване.

Събитията са със свободен достъп и са ориентирани към работодатели, притежатели на предприятия аграрни стопани, неправителствени организации, представители на общинска администрация, общински съветници, кметове и кметски наместници, жители, медии и други Всички присъстващи ще получат осведомителни и рекламни материали.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР