Област Бургас ще нов областен управител. Това решение е взето

...
Област Бургас ще нов областен управител. Това решение е взето
Коментари Харесай

Решено! Бургас ще има нов областен управител!

Област Бургас ще нов регионален шеф. Това решение е взето на днешното съвещание на Министерски съвет. На брифинг  началникът на политическия кабинет на премиера Кирил Петков Лена Бориславова заяви новината, само че не й съответно име, което ще се настани в кабинета на проф.. Неофициално се спряга името на, научи Burgas24.bg .

Освен в Бургас са назначени нови регионални шефове в градовете Благоевград, Велико Търново, Видин, Добрич, Пловдив, Смолян, София- област и Хасково.

" Тези нови регионални шефове няма да имат вменяване на нови функционалности, само че те са по закон част от политическия кабинет и като такива би трябвало да прокарват политиките, ограниченията и решенията, които взима едно държавно управление за развиване на обособените региони. Така че ние няма да променяме закона в тази част, само че следваме неговата писмен знак във връзка с това по какъв начин се реализират районни политики и по какъв начин се усъвършенства връзката сред една област и държавното управление. Така, че всяка една област да усеща, че нейните ползи ще бъдат защитавани ", уточни Бориславова
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР