Облак с формата на сърце се появи над град Батак.

...
Облак с формата на сърце се появи над град Батак.
Коментари Харесай

Уникално природно явление в небето над Батак СНИМКА

Облак с формата на сърце се появи над град Батак. Той е видян от жителка на града през днешния ден, малко преди 20:00 часа и единствено ден, преди настъпването на месец август.

Батачанката е снимала красивата панорама от къщата на баба си, а фотографията, която разгласява в персоналния си профил събра куп лайкове за броени минути.



Да се надяваме, че появяването на „ влюбения “ облак е положително предвещание за града, разяснява авторката на фотографията Николета Герджикова.

Сърцето е постоянно срещан детайл в нашето всекидневие. То символизира романтика, обич и топли връзки. Но появяването му на някои по-странни места може да се преглежда като знак от Вселената, написа "Трафик ".

Бъдете сигурни, че когато виждате тази форма в облак в небето, несъмнено получавате обръщение, на което би трябвало да обърнете внимание.

Припомняме, че напълно скоро, още веднъж в град Батак, млада пловдивчанка снима и друго рядко естествено събитие - двойна дъга. Момичето имаше опцията да следи феноменът от Мемориала "Априлци и Антонивановци " в бунтовния град.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР