Облагодетелстван ли е Ферари и ползва ли се италианският отбор

...
Облагодетелстван ли е Ферари и ползва ли се италианският отбор
Коментари Харесай

Ползва ли се "Ферари" с по-специален статут във Формула 1

Облагодетелстван ли е " Ферари " и употребява ли се италианският тим с по-особен статут във Формула 1? Този въпрос е постоянно настоящ, откакто именитият отбор получава бонуси всяка година поради историческия си принос към спорта и също така има право да постанова несъгласие по значими въпроси.

След предсезонните проби тематиката беше повдигната още веднъж, защото Междунадодната автомобилна федерация (ФИА) разгласи, че завършва започнатото следствие против Скудерията.

През предишния сезон техническата комисия към ФИА стартира да проучва задвижващата система на " Ферари " поради подозрения, че не дава отговор на редица от рестриктивните мерки на правилника. Болидите на Скудерията бяха недостижими във връзка с оптималната скорост през 2019 година

След края на тестванията ФИА разгласи, че следствието е завършено, откакто е подписано съглашение с " Ферари ". Подробности обаче не се загатват.

Според кореспондента на BBC Андрю Бенсън това е довело до неодобрение в падока. Няколко тима са изразили подготвеност да потърсят ФИА и Формула 1 за коментар, само че никой не е поискал да направи изказване пред медиите по тематиката.

Фотогалерия: Как наподобяват болидите във Формула 1 за сезон 2020 >

Всичко, което би трябвало да знаете за: Формула 1 (562)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР