Обладани от магията на богатството, хората като нищо могат да

...
Обладани от магията на богатството, хората като нищо могат да
Коментари Харесай

За терзанията и паденията на “Милионерът

Обладани от магията на благосъстоянието, хората като нищо могат да се трансфорат в нелепи карикатури.
 “Монолози на вагината ”, Стоян Радев, Койна Русева, София Бобчева, Светлана Бонин и новата премиера в Театър “Сълза и смях ”
Отвъд консерватизма: “Монолози на вагината ”

Когато дамите се изповядват

Обикновено в такива случаи ставаме очевидци на огромни човешки терзания и падения. И тъкмо такива чакат феновете на новото премиерно зрелище на Сатиричния спектакъл. " Милионерът " е по Йордан Йовков и със театралната версия и постановка на Николай Урумов.

Той издава, че постановката е комедия за низките пристрастености, подвластни на парите. Историята ще ни накара да се запитаме до каква степен могат да бъдат принизени човешкото достолепие и морал, заслепени от опустошителната мощ на парите. А на финала ще разберем кое ще надделее - металният звън на милионите или кристалният звън на чистата обич, безконечният блян към власт и пари или пък яркият ентусиазъм на възприятията.
 Снимка 611041

В главите функции в " Милионерът " са Константин Икономов, Силвия Лулчева, Стефания Кочева, Александър Григоров, Димитър Баненкин, Ивайло Калоянчев и Теодор Елмазов. Сценографията и костюмите са на Петя Боюкова, а музиката - на Калин Николов.
 “Джийвс и Устър в Пределно неразбираемо “, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и новата премиера в Theatro оттук канала
Какво събира Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев дружно

Оплетени истории и дебели интриги

Премиерата на " Милионерът " е на 23 март от 18:30 ч. в Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов ". Следващите дати са 27 март и 8 април, а цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР