Облачното портфолио ще бъде основа за по-нататъшното развитиеЙозефин Гала е

...
Облачното портфолио ще бъде основа за по-нататъшното развитиеЙозефин Гала е
Коментари Харесай

SAP обяви промени за региона Югоизточна Европа

Облачното портфолио ще бъде основа за по-нататъшното развиване

Йозефин Гала е ръководещият шеф на SAP за новосформирания клъстър от страни
(снимка: SAP)

SAP обнови организационната си конструкция в Югоизточна Европа – район, към който принадлежи и България наред с Украйна, Румъния, Словения, Хърватия, Сърбия, Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Молдова и Черна гора.

Грегор Протокар, който продължава да управлява SAP Словения, е нараснал в районна позиция на основен действен шеф за Югоизточна Европа. Йозефин Гала заема длъжността на ръководещ шеф за новосформирания клъстър от страни. Тя се реалокира от Ханой, Виетнам в Букурещ, Румъния.

Мениджърският екип ще бъде виновен за използването на новата районна тактика и действието на компанията в 12-те страни, в които работят общо 1935 чиновници.

„ Югоизточна Европа е извънредно разнороден район, който дава огромен капацитет както за взаимна работа, по този начин и за неповторимото позициониране на всяка една от тези красиви страни в района. Работим интензивно, с цел да подсигуряваме обща визия, задача и тактика, които ще ни приготвят за ерата след COVID-19, и за идващите пет години ”, съобщи Йозефин Гала.

Грегор Протокар зае поста на основен действен шеф на SAP за Югоизточна Европа
(снимка: Žiga Intihar / предоставена от SAP)

„ Новата бизнес организация на световно равнище е продължение на плануваната промяна, която е с по-голям фокус върху нашите клиенти. В същото време тя съставлява и опция за локалния пазар да свърже информационни канали, продуктови тактики, и да интегрира нашето портфолио от услуги ”, съобщи Грегор Протокар.
още по тематиката
Облачното портфолио на SAP ще бъде основата за по-нататъшното развиване в района, добави той.

Междувременно, стратегическите продуктови области ще включват ръководство на потребителския опит, положително ръководство на човешките запаси, интелигентно ръководство на финансовите запаси, стратегически поръчки и усъвършенствани аналитични принадлежности. Това ще бъде изключително значимо за фирмите в миг, в който сме изправени пред следствията от пандемията с COVID-19, акцентира Протокар.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР