Облачността ще се разкъсва, но на места в низините и

...
Облачността ще се разкъсва, но на места в низините и
Коментари Харесай

Облачността ще се разкъсва

Облачността ще се раздира, само че тук-там в низините и равнините видимостта ще понижава.

Ще бъде съвсем безшумно с минимални температури най-вече сред 0° и 5°, в София - към 0°. През деня над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време, с по-значителна ниска облачност над Източна България. Сутринта тук-там в равнините и низините ще има мъгла. В множеството региони ще е съвсем безшумно. Максималните температури ще са най-вече сред 12° и 17°, в София - към 14°.

Над планините облачността ще бъде най-вече забележителна, преди обяд по върховете ще бъде мъгливо. Главно след обяд тук-там ще има слаби превалявания от дъжд, над 1800-2000 m - от сняг. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m - към 0°.

По Черноморието mреди обяд, когато ще бъде съвсем безшумно, ще бъде с ниска облачност в обособени региони с мъгла. Около и след обяд облачността ще намалее, в доста региони до най-вече слънчево време. След пладне ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 9° и 12°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1 бал.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР