Облачността ще е значителна, с временни разкъсвания в следобедните часове.

...
Облачността ще е значителна, с временни разкъсвания в следобедните часове.
Коментари Харесай

Мразовито утро

Облачността ще е забележителна, с краткотрайни разкъсвания в следобедните часове. Сутринта ще бъде относително студено, температурите ще са най-вече сред минус 6 и минус 1 градуса, в обособени региони и по-ниски - до към минус 8 градуса. В Пловдив термометърът ще демонстрира от минус 1 до 9 градуса.

През деня ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад и с него дневните температури ще се покачат, оптималните ще са сред 5 и 10 градуса.

В планините облачността ще е забележителна, с краткотрайни разкъсвания в следобедните часове. Почти без превалявания. Ще духа сдържан до мощен западен вятър, който по здрач ще се ориентира от юг-югозапад. Температурите ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще е към 3, на 2000 метра - към минус 2 градуса.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, с краткотрайни разкъсвания в следобедните часове. Ще духа сдържан вятър от юг-югозапад и ще се затопли. Максималните температури ще са 5-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Температурата на морската вода е 7-9 градуса
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР