Облачността над страната ще е променлива, по-често значителна. На места,

...
Облачността над страната ще е променлива, по-често значителна. На места,
Коментари Харесай

Пролетни температури в Пловдив, вижте дали ще вали

Облачността над страната ще е променлива, по-често забележителна. На места, основно в Южна и Източна България ще има валежи от дъжд. Разкъсвания и понижения на облачността ще има над Дунавската низина. Ще духа слаб, до сдържан северозападен вятър. Минимални температури сред 3 и 8 градуса, оптимални сред 12 и 17 градуса.

В планините ще е най-вече облачно. На доста места ще превали дъжд, над 1800 метра сняг. По Черноморието ще има забележителна облачност и на доста места ще превали дъжд. Максималните температури ще са до 16 градуса, а температурата на морската вода 6-7 градуса.

В петък с югозападен вятър ще се затопля. Максималните температури тук-там ще са по-високи от 20°. Вероятността за превалявания е дребна, облачността ще е раздрана, най-вече висока и междинна.

В събота облачността над страната ще е раздрана. На изолирани места в Западна България ще превали слаб временен дъжд. Вятърът ще е слаб до сдържан, в планинските региони плевел, от югозапад-юг. Минималните температури ще са сред 1 и 6 градуса, а оптималните - сред 12 и 17 градуса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР