Облачно време очаква пловдивчани в неделя. В ранните часове от

...
Облачно време очаква пловдивчани в неделя. В ранните часове от
Коментари Харесай

Облачна неделя с температури до 16° очаква пловдивчани

Облачно време чака пловдивчани в неделя. В ранните часове от деня температурите няма да надвишават 10°, а оптималните ще доближат 16°. През целия ден не се чака слънце, а възможностите за валежи са минимални.
Прочетете още
Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е по-високо от междинното за месеца.

През нощта и на следващия ден облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места, основно в Западна България и планинските региони, ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от юг-югоизток. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните ще са най-вече сред 13° и 18°. В София минималната температура ще е към 8°, оптималната - към 13°.

В планините ще бъде облачно и мъгливо. В масивите от Западна България и по старопланинското било ще има превалявания от сняг, под към 1800 m - от дъжд. Ще духа сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m - към 1°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно, сутринта с понижена видимост. Без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 12° и 16°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР