Облачно време, дъжд и сняг, прогнозират синоптиците за днес. Значителни

...
Облачно време, дъжд и сняг, прогнозират синоптиците за днес. Значителни
Коментари Харесай

Облаци, дъжд и сняг днес, утре валежите спират

Облачно време, дъжд и сняг, предвиждат синоптиците за през днешния ден. Значителни ще бъдат преваляванията тук-там, основно в източната половина от страната. Още през нощта в цялата страна вятърът ще се ориентира от север-северозапад, а денем ще е от север-североизток, най-вече сдържан. Ще нахлува леден въздух и ще застудее.

Максималните температура ще са сред 3° и 8°, в София към 3градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. Над планините ще доминира облачно време и на доста места ще има превалявания, най-вече от сняг. Ще духа мощен вятър от север-северозапад. Максималната температурата на височина 1200 метра ще бъде към минус 1°, а на 2000 метра - към минус 5 градуса. 

Значителни превалявания ще има на доста места край морето, ще духа североизточен вятър. Термометрите и на брега, и измежду вълните от 2-3 бала, ще се качат до 9 градуса. Утре преди обяд към момента ще е най-вече облачно, само че единствено на обособени места е допустимо да превали едва. По-късно облачността ще се раздира. Вятърът ще отслабне. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, а оптималните - сред 7° и 12 градуса. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР