Облачно ще е времето днес, в Южна България ще има

...
Облачно ще е времето днес, в Южна България ще има
Коментари Харесай

Мокър сняг ще вали в Рила и Пирин, затопляне през уикенда |

Облачно ще е времето през днешния ден, в Южна България ще има валежи от дъжд. Повече слънце се чака в североизточната част от страната.

Ще бъде хладно с оптимални температури сред 20 и 25 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Над планините облачността ще е забележителна и тук-там ще има валежи от дъжд, по-най-високите елементи на Рила и Пирин е допустимо дъждът да се примесва със сняг. В обособени региони, основно в Рило-Родопската област, преваляванията ще са повече по количество. Ще духа мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14, а на 2000 метра - към 7 градуса. 

Облаци ще захлупват и морето, слаби превалявания са вероятни по южното крайбрежие. Ще остане прохладно с сдържан до мощен североизточен вятър, който ще подвига талази от 3-4 бала. Сред тях термометрите ще се качат до 23-24 градуса, колкото ще са и оптималните температури на брега. 

Утре облачността ще се раздира и понижава. През почивните дни над доста региони облачността ще понижава, краткотрайно и до слънчево. Температурите едва ще се покачат. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР