Облачно ще е времето днес. В равните валежите ще са

...
Облачно ще е времето днес. В равните валежите ще са
Коментари Харесай

Сезонът на дъждовете носи и сняг

Облачно ще е времето през днешния ден. В равните преваляванията ще са от сняг, по високите места от сняг. Максималните температури ще са следните: в Благоевград - 7 градуса, в Бургас 11, във Варна 9, във Видин и Плевен 3, Пловдив и Русе 6, София 4 градуса. През нощта против понеделник ще е облачно. Валежите ще продължавата, като се чакат обилни количества. Минималните температури сутринта ще са сред минус 4 и 3 градуса.

В региона ще е облачно и с превалявания от дъжд, в Средногорието и Родопите от мокът сняг. Атмосферното налягане внезапно ще се намали, вятърът ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са следните: Белово 4 градуса, Велинград, Панагюрище и Стрелча 3, Овчеполци, Пазарджик, Пещера и Септември - 5 градуса.

През нощта против понеделник ще е облачно, преваляванията ще не престават, предстоящите количества от тях ще са обилни. Минималните температури сутринта ще са следните: Белово, Пазарджик и Септември - 2 градуса, Велинград и Овчеполци 0, Панагюрище минус 4, Пещера - 3 и Стрелча минус 3 градуса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР