Облачно ще е времето днес, но в по-късните часове на

...
Облачно ще е времето днес, но в по-късните часове на
Коментари Харесай

Облачно време днес, но започва затопляне - Общество

Облачно ще е времето през днешния ден, само че в по-късните часове на деня облачността ще се раздира. Ще е съвсем безшумно.

Максималните температури ще са най-вече сред 5° и 10°, в София - към 6 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Над планините преди обяд ще е облачно, по билата и мъгливо. След обяд над масивите в западната половина от страната облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 2°, а на 2000 метра - към минус 3°. 

Облаци ще има и над морето, ще духа слаб до сдържан вятър от югоизток. Термометрите и на брега, и измежду вълните от 1-2 бала ще се качат до към 9 градуса. 

Започва обаче стопляне, температурите сензитивно ще се покачат, изключително в Източна България и регионите, ситуирани покрай северните скатове на планините, където минималните ще са към и над 10°, а оптималните ще доближават 17°-18 градуса. Така ще е до събота, след това отново ще застудее. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР