Облачно, но приятно време очаква пловдивчани на 1 март. Минималните

...
Облачно, но приятно време очаква пловдивчани на 1 март. Минималните
Коментари Харесай

Облачно, но приятно време очаква пловдивчани на 1 март


Облачно, само че прелестно време чака пловдивчани на 1 март. Минималните температури ще бъдат към 8°, а оптималните температури ще са към 16°. Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще бъде малко по-ниско от междинното за март.

През идващото денонощие над страната ще доминира облачно време. На доста места в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд, в планините над 1800 m - от сняг. В множеството региони преваляванията ще са слаби, единствено в крайните югозападни - ще са по-значителни по количество. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 5° и 10°, а оптималните - сред 12° и 17°. В София минимална температура към 6°, оптималната - към 12°.

Над планините ще бъде облачно, по билата и мъгливо. На доста места в масивите от Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд, над 1800 m - от сняг. Ще духа мощен, по високите елементи и плевел вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m - към 0°.

По Черноморието ще бъде облачно, преди обяд тук-там и мъгливо. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 1 мин. и залязва в 18 ч. и 16 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 14 мин. Луната в София залязва в 10 ч. и 33 мин. и изгрява в 0 ч. и 22 мин. на идващия ден. Фаза на луната: два дни преди последна четвърт.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР