Облачно, но почти без валежи и с минимални температури между

...
Облачно, но почти без валежи и с минимални температури между
Коментари Харесай

НИМХ: Времето днес ще е облачно, но почти без валежи

Облачно, само че съвсем без превалявания и с минимални температури сред 11-16 и оптимални от 23 до 28 градуса ще е времето през днешния ден, предвижда Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Ще духа сдържан вятър, тук-там в южните региони - краткотрайно мощен от североизток.
 
В утринните часове тук-там в Източна България ще има ниска облачност или мъгла. Вятърът ще остане от североизток, сдържан, тук-там в южните и източните региони – краткотрайно мощен. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София – към 23°.
 
Над планините облачността ще е най-вече забележителна. В следобедните часове тук-там в Родопската област ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан и мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 9°.
 
По Черноморието ще доминира слънчево време, тук-там в утринните часове ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър.
 
Максималните температури ще са 25°-26°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
 
Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.
 
Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 19 мин. и залязва в 19 ч. и 14 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 55 мин. Луната в София залязва тъкмо в 4 ч. и 22 мин. и изгрява в 18 ч. и 36 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР