Облачно и на много места дъждовно ще е времето днес.

...
Облачно и на много места дъждовно ще е времето днес.
Коментари Харесай

Остава облачно и дъждовно, застудяването продължава

Облачно и на доста места дъждовно ще е времето през днешния ден. Ще бъде и прохладно, със слаб до сдържан северозападен вятър и оптимални температури от 7° в североизточните до 15° в южните региони.

През нощта ще продължи да вали основно в Западна България, като с продължаващото захлаждане, границата сред сняг и дъжд ще се спусне до към 800-900 метра надморска височина. Минималните температури на следващия ден ще бъдат сред 0° и 7°, а оптималните от 6° до 11°.

До обяд нa места в Западна България към момента ще превалява, само че над останалата част от страната облачността ще се раздра, в доста региони до слънчево време. Вятърът ще се ориентира от изток и ще е слаб до сдържан.

Облачно и мъгливо ще е времето в планините от западната половина на страната, преди обяд със слаби превалявания от дъжд, над към 800 метра - от сняг.

На изток облачността ще намалее тук-там до слънчево. Ще духа слаб до сдържан източен вятър, който по здрач ще се ориентира от юг.

Предимно слънчево, само че студено за интервала, ще бъде времето в северозападната половина на Балканите. На места преди обяд към момента ще има превалявания, само че в развой на намаляване и прекъсване.

Ще продължи да вали в южните елементи от Италия и в Испания, като тук-там ще има обилни количества. В Европейска Русия ще е студено и там преваляванията ще са най-вече от сняг. Слънчево ще бъде в останалата, по-голяма част от континента.

И у нас, в четвъртък ще доминира слънчево време, със утринни мъгли. Минималните температури ще се намалят, а оптималните напълно едва ще се покачат. През идващите дни още веднъж се чакат превалявания, тук-там обилни по количество. Затоплянето ще продължи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР