Облачната услуга за съхранение и синхронизиране на файлове “Google Диск“

...
Облачната услуга за съхранение и синхронизиране на файлове “Google Диск“
Коментари Харесай

В “Google Диск“ се появи папка “Спам“

Облачната услуга за предпазване и синхронизиране на файлове “Google Диск “ беше допълнена с директория “Спам “. Нововъведението е предопределено да отбрани потребителите от извършители, които употребяват облачната платформа за изпращане на злонамерени файлове и спам.

Първоначално, за функционалността Гугъл проговори по време на скорошното I/O мероприятие. Сега тя стана налична за доста консуматори, в това число и в България, както в онлайн версията, по този начин и в мобилното приложение.

Новият инструмент работи по същия метод като досието “Спам “ в GMail – логаритмите на услугата превантивно изпращат спам-съобщения на документи и файлове в съответната директория, като проучват наличието, изпратено до потребителя.

Намиращите се в досието “Спам “ файлове се съхраняват 30 дни, след което автоматизирано се изтриват от облачното устройство. Винаги можете да изпразните досието ръчно, в случай че е належащо.

Гугъл настояват, че ще пуснат новата функционалност в международен мащаб на 24 май. Когато премествате файл в директория “Спам “, можете да посочите съответна причина – от „ нормален “ спам до нарушение на авторски права.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР